hi!

yes mmg dh jarang blog sekarang. dh banyak berubah dari tarikh akhir blogging..

1) skin dah abis blaja almost 3months
2) and unemployed within that period
3) sekarang active dengan WBL and sewing

sekarang ni baru paham.. perasaan lepas abis belajar tuh macam mana.. orang kata kalo dh abes mesti rindu masa belajar.. to be honest.. I am missing moments with my friends.. rindu jugak la time belajar tuh.. tapi time exam,test,assignment… *blergh* haha maybe bila dh keje baru rasa rindu kot.. sebab sekarang keje duk umah and menjait je kan hehe so rasa cuti yang panjang..

straightforward after habis exam skin terus busykan diri ngan WBL.. bazaar sana sini.. Pipit, Youth10, Bijou Bazaar, Puspanita Bazaar, Threadzoo etc.. boleh katakan bulan 5/6 tuh penuh la dengan bazaar dan menjait.. fuh~! penat dan puas! hee sebab dapat lepas rindu menjahit.. then bulan 7 skin decide rehat dari bazaar.. tp  masih aktif menjahit hee amek pre-order.. alhamdulillah business WBL semakin baik.. all thanks to my greatest customers yang sudi membeli dan mempromote WBL.. kalo takde mereka.. siapalah WBL kn heee

so sepanjang cuti-cuti ni boleh la dikatakan.. skin spend most of my time at home.. online 24/7.. other than that.. i spent my time with family, my epul, menjait, belajar memasak, belajar menjait baju, dan keluar ngn kawan2 yg ade dekat2 umh ni hehe.. memandangkn most kawan seangkatan dah stat keje.. maka tinggallah skin masih tk bekerja..sekarang ni sebok nk belajar mengait amigurami dan belajar pattern making baju weeee! rasa2 kalo ok mebe nk try buat collection baju handmade pulak.. mcm mane? ok x idea?

awal2 abes blaja tuh sikit stress lah.. sebab macam2 hal yg belum selesai.. macam convocation xconfirm sbb muet.. then satu2nya insan yg tertggl dlm batch ytm..semua dah start keje.. skin je belum lg haha tp alhamdulillah.. semuanya okay.. and i am happy again heee yeh we have to keep positive.. so benda positive akan datang ke arah kita..

this week insyaALLAH skin akan convo! yeh! wish me luck!!! until next update:)

p/s: kawan2 yang datang bawak bunga besar2 k! epul wajib beli bunga lebih 12kuntum hahaha

p/s: oklah try nk aktif balik blog.. sekarang lagi suka update twitter dari facebook or blogging.. yeh i addicted to twitter hehe

Advertisements