Diakui,skin ni jenis tk kesah berkawan dan senang je mesra dengan sesiapa. Tanyalah pada sesiapa yang kenal skin, baru jumpa pon dh boleh buat kawan. Yes, i am naturally memang macam it. Tambahan lagi, skin jenis berkawan ramai.. especially join group2 lain. kira macam xde group yg permanent. Bukanlah nk famousity or ape tapi macam suka kawan dengan huge group kot?

Mungkin juga disebabkan perkara di atas, macam skin ni jenis x stick with 1 kawan. haha

That not true though.

Dalam 1 huge group, i only rapat with 1 of them.mmg mesra dengan semua tp in that 1 huge group with 1 person tu yg mcm connection yang buat skin kenal yang lain.

I may not seem kind of person jenis akan jumpa or contact my BFF everyday or say I love them everyday but I hope they understand me enough to know I do love them dearly much.

so for BFF, you know who you are. You’re the bestest friend. I appreciate every supports and love from you all. always there and always trying to be there. and I know I can be quite a headache , self-centered and influencer sometime. but I know you all know me the best!

be there for me… sampai bila2 la ye.. dh kahwin ke, dah anak 10 orang ke. kita tetap kawan

šŸ™‚

Advertisements