pejam celik dah hampir 6bulan mendirikan rumahtangga bersama suami tersayang dan alhamdulillah, Allah yang Maha Kaya melimpahi kami dengan rezeki zuriat lebih awal dari yang kami rancangkan. Rasa macam baru tak berapa lama dulu sibuk menyiapkan diri untuk menjadi isteri.. kini menyiapkan diri untuk menjadi Ibu pulak! hehe alhamdulillah dh hampir separuh perjalanan menjadi “mak buyung” dan semuanya baik. Kalau nak kata tak ‘excited’ tu memang tak logik, lagi-lagi ini cucu pertama buat mak! bukan main ‘happy’ lagi! hehe yang paling terharu bila “si kecil” dah mula “berkungfu ” dalam perut dan kawan-kawan pon very ‘supportive’. Semoga perjalanan lagi 18minggu ni akan berjalan dengan sebaik2nya:)

ha! kalau ada tips bole la share:) biasala baru pertama kali ni nak jadi ibu..

Advertisements